Marmoglas

Dit moderne en schitterende bouwmateriaal wordt vervaardigd uit de beste ruwe mineralen die dubbel worden gesinterd onder hoge temperatuur. Het materiaal heeft uitstekende eigenschappen, zoals een glad oppervlak en een gelijkmatige tint, zachte kleuren en een schitterende glans, een harde maar fijne textuur, goede weersbestendigheid en is niet-verkleurend. Het product kent in het geheel geen waterabsorptie, zodat er geen vervuiling kan optreden, is bestendig tegen de inwerking van zuur en alkali, bevat geen stralingselementen en is milieuvriendelijk.

Beter dan natuursteen!

In vergelijking heeft het dus beter eigenschappen dan natuursteen, zoals marmer of graniet. Aan al deze prima eigenschappen kan natuursteen nauwelijks tippen. Platen vlakglas en gebogen glaspanelen zijn geschikt voor de bekleding van wanden, zuilen, aanrechtbladen en meubeldecoraties, zowel binnen als buiten. Gebruik het in uw huis voor een moderne, elegante, luxueuze en comfortabele sfeer. Wij hebben al diverse projecten uitgevoerd met Marmoglas o.a. in kantoren, toiletgroepen, terras, zwembad, trappen, gevelbekleding en vloeren in een villa en het provinciehuis te Haarlem. Door onze jarenlange ervaring hebben wij verder grotere kennis op het gebied van natuursteen, marmer, graniet en leisteen.. Ook leveren wij alle soorten keramische tegels zoals: Masa, Villeroy en Boch, Tagina, etc.

Met wie werkt OTB samen voor Marmoglas?

Natuursteenofferte:

Dit is een bedrijf dat adviseert, calculeert en levert aan architecten, aannemers en overheden. Zij bieden een goede kwaliteit natuursteen en Marmoglas tegen een concurrerende prijs. Dit is mogelijk vanwege rechtstreekse afname bij leveranciers en een eigenkwaliteitscontrole in het buitenland.

Site: www.natuursteenofferte.nl

Feiten:

  • Wij leveren een goeie kwaliteit en een scherpe prijs door rechtstreekse afname bij de leverancier.
  • Marmoglas komt uit China.
  • verkrijgbaar als vloertegel, maar ook voor de traptegel en nog veel meer!